Netværk
Startside Op Feedback Indhold Søg

 

 

Startside
Op
Projekter/Referencer
Links

[Billede af firmalogo]

 

 

 

Netværk

Workstation/Klient

Lokalnet - virksomhedens livsnerve

Virksomheder anvender i dag PC'er til utallige opgaver og blot man har to PC'er og derover har man ofte brug for at "binde" dem sammen i et netværk. Det kan være fordi man ønsker at udnytte samme administrative program og gerne samtidig. Eller det kan blot være fordi man ønsker at dele printer(e). Så har man brug for en eller anden form for netværk.

Netværkstyper

Har man blot 2 eller 3 PC'er og er der ikke tale om, at man skal afvikle store programmer samtidig kan det ofte være en udmærket løsning blot at koble PC'erne sammen i det man kalder peer-to-peer net. Her kan alle PC'er være lige og have rettighed til at afvikle programmer fra, og lagre data på hinandens harddiske. Det er den billigste form for net - men også den simpleste. Den kræver kun indkøb at et netkort til hver PC'er og så evt. en HUB til sammenkoblingen samt kabel til at forbinde maskiner og HUB.

Et rigtigt lokalnet

Større fleksibilitet og dynamik med Windows Server 2012 R2

I centrum af Microsoft Cloud OS-visionen kan Windows Server 2012 R2 medbringe Microsofts erfaringer og levere skytjenester på globalt plan i din infrastruktur med nye funktioner og udvidelser af virtualisering, administration, lagerplads, netværksanvendelse, virtuel skrivebordsinfrastruktur, adgangs- og oplysningsbeskyttelse, web- og programplatform med mere. 

 

Laserprinter og ink-jet farveprinter.
Switch
ADSL-router/ Firewall
Server
Netkort
Kabler
  • Installation
  • Opsætninger
  • Fejlfinding


Startside ] Op ]

Send e-mail til administrator@db-data.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted.
Copyright © 2002 DB-Data v/Dennis Brok
Senest opdateret: lørdag den 31. januar 2015